[et_pb_section admin_label="section"] [et_pb_row admin_label="row"] [et_pb_column type="4_4"][et_pb_text admin_label="Text"] gratis consult

beter verkopen start met een solide fundament

bereken uw potentie. funnel 2

Stop het weglekken van omzet.

Koud bellen om zoveel mogelijk afspraken te kunnen maken? Verkopers die van afspraak naar afspraak rijden? Is iedere kans om ergens aan tafel te komen er eentje die je niet mag missen?

Traditionele verkoop heeft zijn langste tijd gehad. Uw wilt het commerciële team zo effectief mogelijk gebruik laten maken van de moderne methoden, ondersteund door state-of-the-art technologie zorgt voor verlaging van de acquisitiekosten per order én tegelijkertijd voor meer verkopen. Waar wacht u nog op?

Ontdek onze aanpak.

de omzet laten groeien het rendement verbeteren.

Dat kan met de juiste strategie en een integrale aanpak dat een fundament biedt voor duurzame en voorspelbare groei. Dit fundament is gebouwd op de laatste technologie, gemotiveerde en getrainde mensen en bewezen processen.

1️⃣ Inventariseren.

We brengen in beeld hoe u ervoor staat en wat er moet gebeuren om op een hoger commercieel plan te komen. Dit resulteert in een strategisch marketing en sales plan met daarin in een roadmap met kosten/baten analyse.

De doorlooptijd van deze eerste stap is ongeveer 4 weken.

2️⃣ Realiseren.

We passen werkprocessen aan en documenteren deze. Vervolgens richten de ondersteunende technologie in en testen of alles goed werkt. En we instrueren grondig alle bij het commerciële proces betrokken medewerkers.

3️⃣ Excelleren.

We gaan aan de slag met de marketing en sales operatie. We houden periodiek vinger aan de pols, stellen processen en techniek bij waar nodig. En we coachen de medewerkers, zodat ze steeds beter worden en nog meer plezier krijgen in het verkopen.

Om samen succesvol te kunnen zijn rekenen we op een doorlooptijd van minimaal 15 maanden.

Boek een gratis consult. MR Teamwork

Het beste team wint vaker.

Het team van Management Resultants bestaat uit senior experts op het gebied van marketing, sales en business development die in hun loopbaan met middelgrote en grote bedrijven in binnen en buitenland successen hebben geboekt.

We werken alleen voor ondernemingen die harder willen groeien dan de competitie. Want uiteindelijk begint alles met ambitie.

Ontdek onze aanpak.

Bent u klaar voor succesvolle marketing en sales?

1. De basis op orde.

Uw bedrijf staat voor grote uitdagingen. De toekomst valt steeds moeizamer te duiden en veranderingen in de omgeving maken dat u steeds meer moet aanpassen om te overleven. Zonder een solide verkoopproces is een duurzame groei in omzet niet realistisch. De basis moet op orde zijn. U heeft een duidelijke strategie, een bijbehorend marketing en sales plan en weet waarop u kunt sturen.

2. Systemen Ingeregeld.

Marketing en sales zijn informatie intensieve processen. De organisatie die zijn commerciële informatievoorziening onvoldoende heeft ingericht mist kansen en laat omzet liggen. Door een intelligent CRM te koppelen aan de website en zoveel mogelijk de verschillende verkoopkanalen te digitaliseren krijgt u grip op de toekomstige omzet en kunt u gecontroleerd blijven groeien.

3. Processen gedocumenteerd.

Gecontroleerd groeien betekent dat iedereen weet hoe alles verloopt en wat van een ieder wordt verwacht. Door alle werkprocessen te documenteren ontstaat stabiliteit. Afwijken op de processen kan vervolgens altijd, zolang uitzondering niet de regel wordt.

4. Top team.

Mensen maken het verschil. Door medewerkers duidelijkheid te bieden in de werkprocessen en ze te ondersteunen met de juiste systemen kunnen ze hun werk goed doen. Maar excelleren gaan mensen pas wanneer ze getraind en gemotiveerd zijn. Een top team maakt het verschil en versnelt de groei.

5. Prestaties meten en verbeteren.

"Meten is weten, gissen is missen en gokken is dokken." Door commerciële prestaties te meten en daarop feedback te organiseren wordt duidelijk waar de organisatie waarde creëert en waar niet. Het is de basis voor continue verbetering in marketing en sales. 

Zo Helpen Wij U Groeien.

adviseren

implementeren

Realiseren

Start met groeien.

Maak een afspraak of krijg ons whitepaper [/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]
Amsterdam
Zutphen
Groningen

+31 88 626 73 70
KvK 80379516

Postadres:
Oude Wand 39E
7201 LK Zutphen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram