Management Resultants wit +31 88 626 73 70

het beste team wint vaker dan de rest

wel of niet inschrijven op een aanbesteding?

We hebben ervaring.

-

We zijn actief sinds de introductie van de Aanbestedingswet in 1998. We bedienen ieder jaar nieuwe en terugkerende klanten.

Daarnaast hebben we de afgelopen jaren voor meer dan 300 miljoen euro aan contractwaarde voor onze klanten binnengehaald.

we willen winnen.

-

Management Resultants realiseert met kennis en expertise bij (en inschrijven op) aanbestedingen structurele groei. Met meer dan 20 jaar ervaring en een intrinsieke wil om iedere aanbesteding te winnen.

Onze methodische aanpak maakt dat we het maximale uit uw toegevoegde waarde halen en dit zodanig voor het voetlicht brengen dat we vaak winnen.

we zijn gretig.

-

Wij willen niet alleen winnen, maar juist meer dan winnen. We zoeken de uitdaging, houden elkaar scherp en zetten voor echte kwaliteit altijd net dat stapje meer.

Wij zijn de andersdenkenden, de omdraaiers, en de waaromvraag-stellers. Een team waarmee u gaat scoren.

Twijfel niet langer.

Aanbestedingsprocedures zijn meestal ingewikkeld en nemen veel van uw tijd in beslag. En als u de resultaten uit het verleden in beschouwing neemt, dan is de kans op het winnen ervan erg laag. Ziet u er nu al tegenop?

Gelukkig zijn resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst! Samen met ons tender team zorgen we ervoor dat u zich beter positioneert en beter wordt. U zult merken dat u steeds minder tijd aan inschrijven hoeft te besteden en steeds vaker zult winnen.

Maak een afspraak Mountain

Vaker aanbestedingen winnen.

Winnen van aanbestedingen is een kwestie van een bewezen aanpak, gedegen kennis, jarenlange ervaring én de juiste attitude

Uw resultaten zijn ons succes.

1️⃣ Kennis maken.

Alles begint bij een eerste gesprek. We maken kennis met u en u met ons. En als het "klikt" maken we samen meer kennis. We gaan op zoek naar het onderscheidende karakter van uw propositie, schatten de haalbaarheid om de aanbesteidng te winnen en beslissen om wel of niet in te schrijven. Als we beslissen "ervoor te gaan" dan vertalen we de gezamelijk opgedane kennis naar een inschijfstrategie en stellen we het team samen dat het project gaat uitvoeren.

Het aanbestedings team bestaat uit mensen uit uw organisatie aangevuld met een tendermanager en een schrijver, en vaak ook met een grafisch ontwerper of illustrator.

2️⃣ Inschrijven.

 De tendermanager bewaakt de voortgang in onze online projectomgeving. Hij coordineert ook het stellen van vragen voor de nota's van inlichtingen.  De schrijver gaat met de winnende teksten aan de slag, waarbij uw mensen input en feedback leveren. Wanneer de opdrachtgever het toestaat verzorgt de ontwerper een passend design.

De tendermanager dient samen met u de inschrijving in waarna we wachten op het gunnignsbesluit. Ondertussen evalueren we het verloop van de inschrijving en selecteren we onderdelen die we voor een volgende aanbesteding opnieuw kunnen gebruiken.

3️⃣ Winnen.

Natuurlijk gaan we uit van het meest positieve scenario: we winnen. Dan bespreken we met de opdrachtgever de voorwaarden en tekent u het contract waarna u aan de slag mag met een grote order, of met een levering van producten of diensten voor meerdere jaren. Gegarandeerde omzet, en rust in uw organisatie. Maar in de realiteit kunnen we lang niet alle aanbestedingen winnen.

Maar bij ieder gunningsbesluit hoort een uitgebreide toelichting van de aanbestedende dienst. Vaak is die in schriftelijke vorm beperkt en is een evaluerend gesprek wel mogelijk. Daar leren we weer van, zodat we ons bij de volgende inschrijving nog beter kunnen positioneren. 

Winnen is een kwestie van kennis, ervaring en talent. Maar vooral van vaak en intensief trainen, zodat je steeds beter wordt. En uiteindelijkworden we samen het beste team. En dan winnen we vaker dan de rest.

Boek een gratis consult. het beste team wint vaker dan de rest Tendermanagement

Het beste team wint vaker.

Het team van Management Resultants bestaat uit senior experts op het gebied van marketing, sales en business development die in hun loopbaan met middelgrote en grote bedrijven in binnen en buitenland successen hebben geboekt.

We werken alleen voor ondernemingen die harder willen groeien dan de competitie. Want uiteindelijk begint alles met ambitie.

Maak kennis met ons

Zo Helpen Wij U Winnen.

Hulp.

oplossingen.

Trainingen.

download gratis

Gratis Whitepaper

Er zijn veel mensen die nooit lezen (of niet goed). Er zijn nog meer mensen die nooit schrijven (of niet goed). Met deze whitepaper kunt u uw voordeel doen als u wél schrijft, en dat nog beter wil doen. Maak uw inschrijvingen op aanbestedingen beter dan ze ooit zijn geweest!

download gratis

Gratis beslistool

Inschrijven op een aanbesteding vraagt om serieuze aandacht en kost dus tijd en geld. U moet dus alleen aanbieden wanneer u zeker weet dat u een serieuze kanshebber bent. Deze tool helpt u daarbij.

Start met winnen.

Maak een afspraak of mail uw uitdaging
Amsterdam
Zutphen
Groningen

+31 88 626 73 70
KvK 80379516

Postadres:
Oude Wand 39E
7201 LK Zutphen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram